Eten & Drinken

Beste restaurants op São Miguel

De beste restaurants op São Miguel

Ben je van plan om de prachtige Azoren te bezoeken en wil je weten waar je het lekkerst kunt eten op het eiland São Miguel? Ik deel graag mijn ervaringen en tips over de beste restaurants die je niet mag missen tijdens je verblijf op dit betoverende eiland.

A Tasca

Als je op zoek bent naar traditionele Portugese gerechten met een moderne twist, dan is A Tasca een absolute aanrader. Dit gezellige restaurant ligt in het hart van Ponta Delgada en staat bekend om zijn heerlijke visgerechten en uitstekende service. Probeer zeker de verse tonijnsteak of de octopus, beide zijn absolute aanraders!

O Mercado

Voor de lekkerste lokale producten en gerechten moet je bij O Mercado zijn. Dit restaurant heeft een gezellige marktstijl en serveert heerlijke Azoreaanse specialiteiten zoals cozido, een stoofpot van vlees en groenten die in de grond wordt bereid. De sfeer is hier altijd ontspannen en de smaken zijn onvergetelijk.

Alabote

Als je zin hebt in verse vis en schaal- en schelpdieren, dan moet je absoluut een bezoek brengen aan Alabote. Dit restaurant aan de kust van São Miguel staat bekend om zijn dagelijks verse vangst en creatieve bereidingen. Probeer zeker de gegrilde octopus of de zeebaars, je zult versteld staan van de smaak!

Laurus Azorean Restaurant

Voor een culinaire ervaring van topniveau moet je bij Laurus Azorean Restaurant zijn. Dit restaurant met een Michelin-ster serveert verfijnde gerechten met lokale ingrediënten en een moderne twist. De presentatie en smaken zijn hier echt ongeëvenaard, een absolute aanrader voor fijnproevers.

Tasca do Joel

Als je op zoek bent naar een gezellige en informele sfeer, dan is Tasca do Joel de place to be. Dit restaurant staat bekend om zijn huiselijke gerechten en vriendelijke bediening. Probeer zeker de gegrilde chorizo of de morcela, beide zijn echte smaakexplosies!

Geniet van de heerlijke culinaire hoogstandjes die São Miguel te bieden heeft en laat je verrassen door de smaken en gastvrijheid van dit prachtige eiland!

De Azoren